FødevareWatch

Stort handelsselskab skifter ud i ledelsen

Tysk topchef i Conaxess Trade Denmark giver stafetten videre til en dansk trio.

Tyske Uwe Thellmann (billedet) overlader nu direktionsansvaret i Conaxess Trade Danmark til en dansk trio. | Foto: Conaxess Trade.

Det store tyskejede handelsselskab Conaxess Trade Denmark skifter ud i direktionen. Tyske Uwe Thellmann, der er topchef for moderselskabet Conaxess Trade Group, videregiver ansvaret for den danske division til en trio bestående af Søren Skipper, Torben B. Jensen og Jacob Schilling.

Det oplyser Conaxess Trade i en pressemeddelelse.

"Conaxess Trade Danmark har været igennem en stærk udvikling de seneste år, og næste skridt er at styrke det lokale lederskab yderligere," udtaler Uwe Thellmann i meddelelsen. Han fortsætter som adm. direktør for Conaxess Trade Group.

De tre deler fremover ledelsesansvaret, mens de fortsætter i deres nuværende stillinger. Jacob Schilling er finansdirektør, Søren Skipper har rollen som kommerciel direktør, mens Torben B. Jensen er udviklingsdirektør.

Fra vesntre: Torben B. Jensen, Søren Skipper og Jacob Schilling. | Foto: Anni Norddahl
Fra vesntre: Torben B. Jensen, Søren Skipper og Jacob Schilling. | Foto: Anni Norddahl

Conaxess Trade Denmark er ejet af den tyske kapitalfond, Aurelius, der i 2016 opkøbte danske Valora Trade og omdøbte virksomehden til Conaxess Trade Denmark.

Conaxess Trade er en af Europas førende salgs-, marketing- og distributørvirksomheder og er repræsenteret i Norden i Danmark, Sverige, Norge og Finland samt i Østrig og Schweiz. Conaxess Trade arbejder med en række produktkategorier, heriblandt fødevarer, drikkevarer og konfekture.

Handelsselskab taber 25 mio kr i år med dobbelt tilbagegang

Conaxess Trade holder sig langt væk fra egne mærker og private label 

Conaxess Trade indgår partnerskab med Kavli i Sverige

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier