FødevareWatch

Conaxess Trade indgår partnerskab med Kavli i Sverige

Den danskfunderede handelskoncern har landet en større millionaftale med Kavli i Sverige på foodservice.

Topchef i Conaxess Trade, Uwe Thellmann. | Foto: Conaxess Trade.

Conaxess Trade arbejder på at fordoble omsætningen inden for tre til fem år sammenlignet med omsætningen i 2017 på 1,9 mia. kr.

Det vil koncernen, der har hovedkvarter i Søborg, gøre ved at blive store internationale fødevareselskabers foretrukne salgs- og distributionspartner i de nordiske lande.

Conaxess Trade lander stor aftale med Unilever

I forlængelse af den strategi har Conaxess Trade landet en aftale med Kavli i Sverige, der omhandler Kavlis foodserviceaktiviteter oplyser Kavli i en pressemeddelelse.

"Vi stræber efter at skabe vækst og realisere vores porteføljes fulde potentiale i det svenske foodservicemarked. Vi er overbeviste om, at Conaxess Trade er en stærk partner i forhold til at sikre udviklingen af ​​Kavli stærke brands i foodservice," udtaler Magnus Tedensjö, der er salgschef for foodservice hos Kavli, i meddelelsen.

Kavli har en årlig omsætning på 900 mio. svenske kr. i Sverige.

Selskabet er en del af Kavli Gruppen, der sidste år havde en omsætning på 3,3 mia. svenske kr. fordelt over aktiviteter i Sverige, Norge, England og Finland.

Her er Conaxess Trades tyske topchef

Conaxess Trade lander stor aftale med Unilever

Stort handelsselskab vil fordoble milliardomsætning med ny mand ved roret

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier