FødevareWatch

Tivoli: Ansatte i Food Hall-restauranter gør klar til strejke

3F København har sendt strejke- og blokadevarsel til 14 af de 18 restauranter i Tivoli Food Hall.

Foto: Martin Kurt Haglund/Ritzau Scanpix

Julefreden i Tivoli Food Hall er truet af en konflikt mellem fagbevægelsen og 14 restauranter, der ikke vil underskrive en overenskomst for deres ansatte.

Det skriver Avisen.dk.

3F København har sendt strejke- og blokadevarsel til 14 af de 18 restauranter i Tivoli Food Hall. Det drejer sig blandt andet om populære kæder som Gorms Pizza og Cock's & Cows. Konflikten træder i kraft fra mandag den 10. december.

"Jeg regner med, at der vil være stor opbakning, så vi kan få ordentlige forhold. Vi ønsker ikke at ramme de få forretninger i Tivoli Food Hall, der har overenskomst, men jeg forventer, at konflikten vil ramme de andre hårdt," siger formand Bjarne Høpner til Avisen.dk.

Arbejdsgiverne er uforstående overfor konfliktvarslet fra 3F København:

"Jeg havde en klar fornemmelse af, at vi havde en god dialog, så det kommer meget bag på mig. Vi har som virksomhed været meget imødekommende over for at finde en løsning, men den er åbenbart strandet nu," siger Daniel Knuttel, der er adm. direktør for Cock's & Cows.

Letz Sushi-kæde udbygger sin bæredygtige profil

Restauranter nedbrænder på Bakken efter stor evakuering

Overskuddene falder: Mindre luksus til fabrikanter af luksuschokolade

Mere fra FødevareWatch

Aldi dropper kontrakt med Deliveroo

Den tyske discountkæde har i kølvandet på ny branchedata, hvor kunderne er vendt tilbage til gamle indkøbsvaner, valgt at stoppe leveringsaftale med Deliveroo.

Fazer relancerer ikonisk slikkepind

Et lille år efter at den finske slikproducent Fazer trak stikket på sin kendte Dumle-slikkepind på grund af produktionsudfordringer, har den igen kurs mod hylderne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier