FødevareWatch

Chr Hansens osteopkøb skaber nye arbejdspladser

Den danske enzym- og ingredienskoncern regner med at øge produktionen af kalve-osteløbe i sin sønderjyske afdeling med 50 pct. som følge af et nyligt opkøb.

Foto: Colourbox

I Gråsten i Sønderjylland bliver Chr. Hansens afdeling styrket med otte nye medarbejdere.

Det skriver Jydskevestkysten.

Det sker i kølvandet på opkøbet af den østrigske producent af enzymet osteløbe, Österreichische Laberzeugung Hundsbichler GmbH. Dermed når arbejdsstyrken op på 51 medarbejdere i den sønderjyske afdeling.

"Vi forventer at byde velkommen til otte nye kolleger i produktionen og andre driftsfunktioner til at håndtere den ekstra volumen fra Hundsbichler samt den generelle øgede vækst inden for enzymområdet," siger fabrikschef i Chr. Hansen Gråsten Ole Jacobsen.

Selskabet regner med at øge produktionen af kalve-osteløbe med 50 pct. som konsekvens af opkøbet, der blev annonceret i en pressemeddelelse fra Chr. Hansen 15 oktober.

Dengang hed det, at opkøbet bekræfter selskabets engagement i det traditionelle segment af dyreafledte koaguleringsmidler til milliardkoncernens kunder i osteindustrien.

"Markedet for traditionel og special ost fortsætter med at udvikle sig, og købet af Hundsbichler sikrer, at Chr. Hansens Food Cultures & Enzymes forretning er godt rustet til at få del i de fremtidige muligheder for at vokse," lød det fra koncernen i oktober.

Chr Hansen er klar hvis veganertendensen for alvor slår igennem

Chr Hansen giver ledelsen bonusaktier for 15 mio kr

Chr Hansen ser muligheder i udfordrende vegansk bølge

Chr. Hansens høje vækst kan blive udfordret af klimaindsatsen  

Mere fra FødevareWatch

Fynsk frugtkoncern fordobler resultatet

I et år hvor omsætningen i Orskov Foods er gået tilbage med hele 11 pct., har den fynske frugtkoncern formået at løfte bundlinjen tilbage på rekordniveau. Lavt prisniveau presser fortsat dansk frugtavl hårdt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier