Chr Hansen ser muligheder i udfordrende vegansk bølge

Den danske enzym- og ingredienskoncern har traditionelt haft fokus på produkter til mejeriproduktionen, men i løbet af de senere år er veganertendensen skudt op af jorden og vokset sig så stor, at den ikke kan ignoreres.
Foto: PR.
Foto: PR.

Forbrugerens øgede sult og tørst efter veganske fødevarer har slået rødder ud i de fleste dele af fødevareindustrien. Det gælder også Chr. Hansen, fortæller Christoffer Lorenzen, der er direktør for koncernens Food Cultures & Enzymes-division.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også