FødevareWatch

Chr Hansen ser muligheder i udfordrende vegansk bølge

Den danske enzym- og ingredienskoncern har traditionelt haft fokus på produkter til mejeriproduktionen, men i løbet af de senere år er veganertendensen skudt op af jorden og vokset sig så stor, at den ikke kan ignoreres.

Foto: PR.

Forbrugerens øgede sult og tørst efter veganske fødevarer har slået rødder ud i de fleste dele af fødevareindustrien. Det gælder også Chr. Hansen, fortæller Christoffer Lorenzen, der er direktør for koncernens Food Cultures & Enzymes-division.

"Vi har set en kraftig stigning i forespørgsler og i antallet af projekter, som vi har med kunder inden for plantebaseret fødevareproduktion. Det er vokset kraftigt inden for alene de sidste 12 måneder," siger han og fortæller, at Chr. Hansen aktuelt har gang i 100 projekter inden for det veganske felt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier