Ejer: Ostebørsen har ramt den bæredygtige bølge rent

Alt fra Michelin-kokke til kantinefolk, isproducenter og kaffefolk viser interesse for Ostebørsens naturgræsmælk, rundvisninger og events. "Vi har ramt timingen helt rigtigt," siger ejeren, Henrik Møller Kastrup, om kundernes voksende interesse for lokale råvarer og bæredygtighed.
Henrik og Birgitte Kastrup driver familiefirmaet Ostebørsen sammen. | Foto: PR
Henrik og Birgitte Kastrup driver familiefirmaet Ostebørsen sammen. | Foto: PR

Interessen for bæredygtig mad og lokale råvarer er nærmest eksploderet, siden Ostebørsen for halvandet år siden flyttede fra Slagelse til nybyggede lokaler nær motorvej E20 ved Vemmelev i Vestsjælland.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også