FødevareWatch

Nyt mikromejeri vil gøre som mikrobryggerne

På samme måde som mikrobryggerierne har fået danskerne til at kigge på nye hylder i detailhandlen, vil folkene bag Osteriet & ko ændre den danske mejeribranche.

Der er fokus på den helt lokale smag, når Ostebørsen til efteråret sætter gang i produktionen på et helt nyt mikromejeri. | Foto: Chris Tonnesen

Henrik Kastrup, direktør i Slagelse-virksomheden Ostebørsen, som står bag ostebutikker under navnet Osteriet & ko, vil ændre den måde, hvorpå danskerne tænker i lokalproducerede mejeriprodukter.

Ligesom mikrobryggerierne ofte har et lokalt afsæt, så vil han og hustruen Birgitte Kastrup opføre et lokalt mikromejeri ved Slagelse, hvor mælken bliver leveret fra de køer, der græsser på jordene omkring. Det tilfører mejeriet en råvare, som ifølge initiativtagerne er af en helt særlig karakter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier