Nyt mikromejeri vil gøre som mikrobryggerne

På samme måde som mikrobryggerierne har fået danskerne til at kigge på nye hylder i detailhandlen, vil folkene bag Osteriet & ko ændre den danske mejeribranche.
Der er fokus på den helt lokale smag, når Ostebørsen til efteråret sætter gang i produktionen på et helt nyt mikromejeri. | Foto: Chris Tonnesen
Der er fokus på den helt lokale smag, når Ostebørsen til efteråret sætter gang i produktionen på et helt nyt mikromejeri. | Foto: Chris Tonnesen

Henrik Kastrup, direktør i Slagelse-virksomheden Ostebørsen, som står bag ostebutikker under navnet Osteriet & ko, vil ændre den måde, hvorpå danskerne tænker i lokalproducerede mejeriprodukter.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter