FødevareWatch

Ole Andersen stopper som Chr Hansen-formand

Chr. Hansen-formand Ole Andersen, der også er formand i Danske Bank, genopstiller ikke til posten i ingredienskoncernen.

Foto: /ritzau/Flindt Mogens

Ved den kommende generalforsamling hos ingredienskoncernen Chr. Hansen bliver nuværende bestyrelsesformand Ole Andersen ikke at finde på stemmesedlen med navne til posten.

Af en fondsbørsmeddelelse fremgår det, at Ole Andersen, der også er bestyrelsesformand i Danske Bank og Bang & Olufsen, ikke genopstiller.

"Selskabet er i topform og har leveret det ene flotte resultat efter det andet de seneste mange år og er i forsat stærk vækst. Jeg har nu været bestyrelsesformand i næsten ni år, og med Mauricio Graber godt etableret i rollen som Chr. Hansens nye adm. direktør, føler jeg, at det er et oplagt tidspunkt at give stafetten videre på," udtaler Ole Andersen.

I stedet for Ole Andersen ventes arvtageren i Chr. Hansen at blive den nuværende næstformand, Dominique Reiniche.

"Jeg er stolt over at være blevet nomineret til posten som formand af mine bestyrelseskolleger, men har ikke yderligere kommentarer, indtil jeg rent faktisk er blevet genvalgt og valgt til bestyrelsesformand på den årlige generalforsamling, der finder sted i november," udtaler Dominique Reiniche, der har været medlem af bestyrelsen siden 2013, i meddelelsen.

Han tilføjer, at han frem til efter valget på generalforsamlingen 29. november ikke har yderligere kommentarer.

Som erstatning for Ole Andersen i bestyrelsen arbejdes der nu på at finde en afløser frem mod generalforsamlingen.

Chr Hansen har fremlagt årsregnskab og købt en østrigsk ingredienskoncern 

Analytiker: Ny Chr Hansen-topchef sorterer næppe farverne fra

Chr. Hansens direktør stopper

Nyt direktionsmedlem udpeget i Chr Hansen

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier