Nyt direktionsmedlem udpeget i Chr Hansen

Christoffer Lorenzen, direktør for divisionen Food Cultures & Enzymes i Chr. Hansen, har fået plads i den direktion, som senere på året skal have ny øverste chef.

Christoffer Lorenzen er udnævnt til medlem af direktion i Chr. Hansen Holding A/S.

Det fremgår af en fondsbørsmeddelelse.

Den 42-årige Christoffer Lorenzen er i dag leder Chr. Hansens af største forretningsområde, Food Cultures & Enzymes.

Han startede i Chr. Hansen i marts 2008 og har haft forskellige stillinger i salg og marketing, deriblandt Director of Marketing i Animal Health & Nutrition Business, og Vice President for Central & Eastern Europe.

I 2013 blev Christoffer Lorenzen udnævnt til Senior Vice President, Commercial Development i Cultures & Enzymes Division, og i 2016 udnævnt til EVP, Food Cultures and Enzymes Business Unit. 

Før tiden i Chr. Hansen var han ansat i H. Lundbeck A/S, hvor han bestred posten som Head of Corporate Strategy and M&A.

"Udnævnelsen af Christoffer Lorenzen til koncerndirektør i Chr. Hansen var allerede planlagt før meddelelsen om Cees de Jongs opsigelse, eftersom Food Cultures & Enzymes altid har været repræsenteret i direktionen." udtaler formand Ole Andersen.

I fondsbørsmeddelelsen tilføjer snart afgående adm. direktør Cees de Jong

"Christoffer har været ansat i Chr. Hansen i de sidste 10 år, og har en indgående forståelse for virksomheden, dens historie og dens potentiale. Christoffers indtræden i direktionen tilfører kerneviden og ekspertise."

Fra 1. februar 2018 består direktionen af Cees de Jong, adm. direktør, Søren Westh Lonning, finansdirektør, Thomas Schäfer, forskningsdirektør og Christoffer Lorenzen, koncerndirektør.

Chr. Hansen sætter forbrugerne i spil i turbovækst

Wellness-sultne individualister presser fødevarebranchen op i gear

Chr. Hansen: Omsætning og indtjening overgår forventninger

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også