FødevareWatch

DI: Mangel på faglærte presser fødevarevirksomhederne

I løbet af det seneste år er adgangen til kvalificeret arbejdskraft blevet absolut topprioritet hos DI Fødevarer. En ny analyse fra Dansk Industri viser nemlig, at manglen på faglærte allerede koster ordrer og giver udfordringer i mange virksomheder.

Onsdag meddelte økonomidirektør i Thise Mejeri, Per Godsk Nielsen, til DR Nyheder, at selskabet får brug for flere højtuddannede. "Vi er interesserede i at fremtidssikre virksomheden, og vi får mere og mere behov og brug for akademikere. Det er der ikke tvivl om," lødet det. | Foto: Casper DalhoffArkiv

Antallet af faglærte til job i fødevarebranchen er på et så lavt niveau, at det presser de danske virksomheder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier