FødevareWatch

Tidligere dansk bankmand omsætter for 85 mio kr på tre restauranter i London

Tidligere finansmand Søren Jessen har efter arbejde i A.P. Møller, Merrill Lynch og Goldmann Sachs og i alt 30 år i London succes på sine tre restauranter i den centrale del af millionbyen.

Foto: Daniel Hedelund

Søren Jessen har stor succes med sine tre restauranter i det centrale London. Efter arbejde i først den finansielle verden hos et par store amerikanske finansielle institutioner skiftede Søren Jessen i 1994 spor, og siden har han med skiftende succes drevet restauranter i byen.

Til Børsen fortæller han, at han i dag har tre restauranter under firmaet Jessen & Co, og at han i 2018 forventer en omsætning, der kommer op i omegnen af 85 mio. kr. Det er omkring 40 mio. kr. mere end forrige år. På nær det første år samt under finanskrisen i 2008-09 har han altid tjent penge på blandt andet den restaurant, der har adressen 1 Lombard Street midt i Londons finansielle distrikt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier