FødevareWatch

Økologien buldrer ind på tallerknerne i horeca-segmentet

De økologiske råvarer fylder mere og mere på tjenernes tallerkner i landets hoteller, restauranter og cafeer. Sidste år udgjorde øko-omsætningen i foodservice-segmentet mere end to mia. kr., viser helt nye tal.

Foto: PR

Der er rift om de økologiske produkter og råvarer, og på linje med fremgangen i detailhandlen kommer der også i restaurations- og køkkenmiljøerne stadig flere økologiske varer på menuerne.

Helt nye tal fra Danmarks Statistik viser, at den økologiske omsætning i landets hoteller, restauranter og caféer og offentlige køkkener i 2017 voksede med markante 20 pct. og udgjorde dermed mere end to mia. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier