FødevareWatch

Velkommen i restaurant Superbrugsen

Når Jesper K. Andersen, kædedirektør i Superbrugsen, bliver bedt om at kigge i spåkuglen for at komme med et par bud på, hvor supermarkedskæden i fremtiden skal bevæge sig hen, spiller måltids- og conveniencemarkedet en afgørende rolle.

Superbrugsens chef, kædedirektør Jesper K. Andersen, er for tiden travlt optaget af, hvordan man i den 230 butikker store supermarkedskæde møder fremtidens forbrugere.

På den ene side kræver det nye digitale kundskaber fra de ansatte, der skal være skarpere i brugen af sociale medier og ikke mindst Coops egen app. På den anden side handler det også om at have det lange lys på og se, hvad der kommer til at ske længere ude i fremtiden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier