FødevareWatch

Medstifter og ny direktør har grønt strategiskifte på menuen i Frokost.dk

Det er på tide at gøre frokostordningerne i landets mange virksomheder mere grønne. Helt bogstaveligt i form af et øget fokus på veganske og vegetariske måltider. Det mener den nye direktør i Frokost.dk, som varsler et markant kursskifte for selskabet.

Arkivfoto | Foto: Jesper Dall

Martin Bjergegaard lægger ikke skjul på, at han har store tanker og forhåbninger til det strategiskifte, han er ved at gennemføre i cateringselskabet Frokost.dk. Et selskab, som han selv var med til at stifte i 2005 sammen med bl.a. Claus Meyer, og som siden er vokset støt, så det i 2017 mønstrede en omsætning på 166,2 mio. kr. og et årsresultat på 10,4 mio. kr.

I slutningen af maj afløste han Peter Dam Frederiksen som direktør i selskabet. En post, som Peter Dam Frederiksen bestred i fem år. Som direktør vil Martin Bjergegaard transformere selskabet fra at være en platforms- og driftsorienteret virksomhed til at være en "kulturpåvirker" i branchen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Fynsk frugtkoncern fordobler resultatet

I et år hvor omsætningen i Orskov Foods er gået tilbage med hele 11 pct., har den fynske frugtkoncern formået at løfte bundlinjen tilbage på rekordniveau. Lavt prisniveau presser fortsat dansk frugtavl hårdt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier