FødevareWatch

Halifax Burgers vil have 20 restauranter i 2020

"20 i 20" lyder ambitionen hos restaurantkæden Halifax Burgers. I dag har kæden 11 restauranter - primært i København, men efterhånden også i provinsbyerne tæt på hovedstaden.

Ulrich Bøvring Dehler, medstifter og adm. direktør i Halifax Burgers. Foto: Halifax Burgers | Foto: PR/Halifax Burgers

Halifax Burgers åbnede sin første restaurant på Frederiksborggade i København i 2007 og har efterhånden bredt sig til flere bydele i hovedstaden, ligesom den det seneste år også har etableret sig i Lyngby, Hillerød, Køge og Roskilde, så der nu er 11 restauranter.

"Vi vil rigtig gerne ekspandere til resten af Danmark, og vi har et ønske om at være landsdækkende med 20 restauranter i 2020," siger medejer og adm. direktør i Halifax Burgers Ulrich Bøving Dehler til Finans.dk.

Åbningerne i de fire byer rundt om København var ifølge direktøren en vigtig test af, om konceptet holdt i mindre byer end København. Men konklusionen var, at konceptet egnede sig rigtigt godt også uden for København. Næste åbning kommer formentlig i Slagelse til vinter, fremgår det af artiklen.

Kæden ejes primært af de to stiftere Ulrich Bøving Dehler og Peter Bækbo Ahn, som navngav projektet efter byen Halifax i Canada, hvor de to mødtes. Tidligere på året kom en ny investor med i ejerkredsen, nemlig Morten Christiansen, der er tidligere skandinavisk direktør for teleselskabet 3 og nu er blevet formand for bestyrelsen i Halifax Burgers.

Burgerkæder omlægger til økologi

Voksende burgerkæde sikrer kvalitet med ekstern hjælp

Historien bag stor dansk burgersucces - sådan begyndte Halifax 

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier