FødevareWatch

Halifax Burgers vil have 20 restauranter i 2020

"20 i 20" lyder ambitionen hos restaurantkæden Halifax Burgers. I dag har kæden 11 restauranter - primært i København, men efterhånden også i provinsbyerne tæt på hovedstaden.

Ulrich Bøvring Dehler, medstifter og adm. direktør i Halifax Burgers. Foto: Halifax Burgers Foto: PR/Halifax Burgers

Halifax Burgers åbnede sin første restaurant på Frederiksborggade i København i 2007 og har efterhånden bredt sig til flere bydele i hovedstaden, ligesom den det seneste år også har etableret sig i Lyngby, Hillerød, Køge og Roskilde, så der nu er 11 restauranter.

"Vi vil rigtig gerne ekspandere til resten af Danmark, og vi har et ønske om at være landsdækkende med 20 restauranter i 2020," siger medejer og adm. direktør i Halifax Burgers Ulrich Bøving Dehler til Finans.dk.

Åbningerne i de fire byer rundt om København var ifølge direktøren en vigtig test af, om konceptet holdt i mindre byer end København. Men konklusionen var, at konceptet egnede sig rigtigt godt også uden for København. Næste åbning kommer formentlig i Slagelse til vinter, fremgår det af artiklen.

Kæden ejes primært af de to stiftere Ulrich Bøving Dehler og Peter Bækbo Ahn, som navngav projektet efter byen Halifax i Canada, hvor de to mødtes. Tidligere på året kom en ny investor med i ejerkredsen, nemlig Morten Christiansen, der er tidligere skandinavisk direktør for teleselskabet 3 og nu er blevet formand for bestyrelsen i Halifax Burgers.

Burgerkæder omlægger til økologi

Voksende burgerkæde sikrer kvalitet med ekstern hjælp

Historien bag stor dansk burgersucces - sådan begyndte Halifax

Forsiden lige nu

Kaffeparadokset er tilbage i fuldt flor

Altimens råvareprisen på kaffe har brudt det psykologiske modstandspunkt ved 1 dollar pr. pund og fortsætter nedad, vokser interessen for højkvalitetskaffe og hele livsstilen omkring god kaffe ufortrødent videre. Det såkaldte 'kaffeparadoks', som også sås i de tidlige 00'ere, er tilbage.

Nordjysk sushimand indtager København og har store planer om udlandet

Restaurantkæden Karma Sushi er vokset markant i først det jyske og senest det københavnske område siden opstarten i 2007. Den iltre og utålmodige iværksætter bag konceptet fyrede i foråret hele sin ledelse, og han står nu selv i spidsen for den kæde, som i de kommende år også skal prøves af i udlandet.

Cateringselskab udvider med kantinesatsning

Cateringselskabet Madkastellet lancerer nu en kantinesatsning med en fleksitar-profil. Til at stå i spidsen for kantinedivisionen har Madkastellet ansat Belinda Herbst fra Meyers Contract Catering.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier