Halifax Burgers åbnede sin første restaurant på Frederiksborggade i København i 2007 og har efterhånden bredt sig til flere bydele i hovedstaden, ligesom den det seneste år også har etableret sig i Lyngby, Hillerød, Køge og Roskilde, så der nu er 11 restauranter.
"Vi vil rigtig gerne ekspandere til resten af Danmark, og vi har et ønske om at være landsdækkende med 20 restauranter i 2020," siger medejer og adm. direktør i Halifax Burgers Ulrich Bøving Dehler til Finans.dk.
Åbningerne i de fire byer rundt om København var ifølge direktøren en vigtig test af, om konceptet holdt i mindre byer end København. Men konklusionen var, at konceptet egnede sig rigtigt godt også uden for København. Næste åbning kommer formentlig i Slagelse til vinter, fremgår det af artiklen.
Kæden ejes primært af de to stiftere Ulrich Bøving Dehler og Peter Bækbo Ahn, som navngav projektet efter byen Halifax i Canada, hvor de to mødtes. Tidligere på året kom en ny investor med i ejerkredsen, nemlig Morten Christiansen, der er tidligere skandinavisk direktør for teleselskabet 3 og nu er blevet formand for bestyrelsen i Halifax Burgers.
Burgerkæder omlægger til økologi
Voksende burgerkæde sikrer kvalitet med ekstern hjælp
Historien bag stor dansk burgersucces - sådan begyndte Halifax