Når Fødevarepark Skjern Enge i den kommende weekend lægger matrikel til det årlige Kulinariske Fødevaremarked, har det for første gang også sin egen madgade.
I den såkaldte food street vil de besøgende på standene finde nogle af de madiværksættere, der har lejet sig ind i Ringkøbing-Skjern Kommunes 2000 kvadratmeter store kulinariske rugekasse i Fødevareparken, hedder det i en pressemeddelelse.
"Start-up virksomhederne har nogle virkelig gode og interessante varer på hylderne, men de har fokus på omkostningerne, og især i opstartsperioden kan det være svært at få råd til f. eks at komme på fødevaremarkeder, hvor de kan præsentere deres varer for de besøgende," siger Kis Thy, projektleder ved Center for Fødevareudvikling under Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd.
Usikkerhed om københavnsk madmarkeds overlevelse
Trods lukkede boder tror Viborg Street Food stadig på konceptet
Rullende madvogne bliver en fast del af Aarhus' fremtid