Kommunal fødevarepark åbner egen madgade

I et forsøg på at give lokale fødevareiværksættere lettere adgang til nysgerrige og kræsne kunder har Ringkøbing-Skjern Kommune i den kommende weekend lavet sin egen fortolkning af street food-begrebet.
Foto: /ritzau/MARCUS TRAPPAUD BJØRN
Foto: /ritzau/MARCUS TRAPPAUD BJØRN

Når Fødevarepark Skjern Enge i den kommende weekend lægger matrikel til det årlige Kulinariske Fødevaremarked, har det for første gang også sin egen madgade.

I den såkaldte food street vil de besøgende på standene finde nogle af de madiværksættere, der har lejet sig ind i Ringkøbing-Skjern Kommunes 2000 kvadratmeter store kulinariske rugekasse i Fødevareparken, hedder det i en pressemeddelelse.

"Start-up virksomhederne har nogle virkelig gode og interessante varer på hylderne, men de har fokus på omkostningerne, og især i opstartsperioden kan det være svært at få råd til f. eks at komme på fødevaremarkeder, hvor de kan præsentere deres varer for de besøgende," siger Kis Thy, projektleder ved Center for Fødevareudvikling under Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd.

Usikkerhed om københavnsk madmarkeds overlevelse

Trods lukkede boder tror Viborg Street Food stadig på konceptet

Rullende madvogne bliver en fast del af Aarhus' fremtid

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også