Dansk bake off-pionér holder fast i tre dogmer

Det var ikke uden ægteskabelige kriser, at Leif og Jytte Kruse begyndte med bake off i det oprindelige landsbybageri Vadehavsbageriet i 1995. Men bageriet holder årtier senere fast i tre kvalitetsdogmer, samtidig med det flittigt forsøger at følge tidens trends.
Direktørparret på Vadehavsbageriet, Jytte og Leif Kruse. | Foto: PR
Direktørparret på Vadehavsbageriet, Jytte og Leif Kruse. | Foto: PR

Danske forbrugere forventer i dag at kunne købe et friskbagt varmt brød på nærmest alle tider af døgnet. Bake off-trenden har for længst bredt sig til tankstationer, supermarkeder og hotelkøkkener. Og en af pionérerne inden for bake off, Vadehavsbageriet, produktudvikler fortsat på livet løs. Bageriets nyeste initiativer er glutenfrit brød og brød, der kan færdigbages lynhurtigt helt hjemme hos forbrugeren.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også