FødevareWatch

Dansk bake off-pionér holder fast i tre dogmer

Det var ikke uden ægteskabelige kriser, at Leif og Jytte Kruse begyndte med bake off i det oprindelige landsbybageri Vadehavsbageriet i 1995. Men bageriet holder årtier senere fast i tre kvalitetsdogmer, samtidig med det flittigt forsøger at følge tidens trends.

Direktørparret på Vadehavsbageriet, Jytte og Leif Kruse. | Foto: PR

Danske forbrugere forventer i dag at kunne købe et friskbagt varmt brød på nærmest alle tider af døgnet. Bake off-trenden har for længst bredt sig til tankstationer, supermarkeder og hotelkøkkener. Og en af pionérerne inden for bake off, Vadehavsbageriet, produktudvikler fortsat på livet løs. Bageriets nyeste initiativer er glutenfrit brød og brød, der kan færdigbages lynhurtigt helt hjemme hos forbrugeren.

Ægteparret bag Vadehavsbageriet, Jytte og Leif Kruse, begyndte med bake off på deres bageri i landsbyen Vester Vedsted ved Ribe tilbage i 1995. De har over årene specialiseret sig i den niche, der omfatter næsten færdigbagte, frosne brød, som kan færdigbages på få minutter ude i butikker og kiosker.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier