Bryghuse satser på glutenfri: Det kan blive uendeligt stort

Det var opdagelsen af et gluten-neutraliserende enzym, der åbnede ballet for brygning af glutenfri øl hos et bryghus, mens et andet fik besked på at gå i gang med det glutenfri over Facebook. Nu oplever begge en hastig fremgang i efterspørgslen på de våde, glutenfri varer.  
Foto: PR
Foto: PR

Konkurrencen på det danske ølmarked er steget støt i takt med, at flere og flere mikrobryggerier blomstrer op i hele landet. Flere aktører har nu fået øjnene op for det glutenfri øl i jagten på nye markedsandele både på danske og udenlandske markeder.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også