FødevareWatch

Københavnsk fødevaremesse får direktør fra detailverdenen

BC Hospitality Group, der råder over knap 1600 hotelværelser og en række venues i hovedstaden har hentet en ny direktør til at lede fødevaremessen Bite.

Klaus Burkal skal fremover være med til at tegne den nye fødevareudstilling Bite Copenhagen, som bliver afholdt i august i Forum i København.

Bag ansættelsen af Klaus Burkal som direktør for Bite Copenhagen står BC Hospitality Group, der har råder over knap 1600 hotelværelser på hoteller som Copenhagen Marriott, AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Crowne Plaza Copenhagen Towers. Derudover består gruppen blandt andet af Bella Center, CIFF og Forum - samlet råder BC Hospitality Group over 200.000 kvadratmeter, der kan anvende til konferencer og events.

Af en pressemeddelelse fremgår det, at den tidligere detailmand Klaus Burkal i de seneste fem år har været indkøbs- og sortimentschef i Dansk Supermarked, Coop og Dagrofa, og at han samlet har 20 års erfaring fra fødevarebranchen. Blandt andet har han også været salgs- og produktionschef, supply chain manager samt eksport- og logistikchef, og derudover kommer 11 års erfaring som selvstændig inden for trading af kød samt produktion og salg af højkvalitets-fødevarer i ind- og udland

"Klaus Burkal vil stå i spidsen for yderligere at styrke og udvikle Bite Copenhagen som internationalt anerkendt fødevareudstilling med fokus på strategi, salg, marketing, kvalitet og innovation," hedder det i pressemeddelelsen.

Bite Copenhagen bliver afholdt i forbindelse med konferencen World Food Summit bliver afholdt i København. I år er det i dagene 30-31. august.

Esben Lunde inviterer igen til madtopmøde

Prinsesse Marie bliver protektor for internationalt fødevaremøde

Danske fødevarevirksomheder vil have bid af indisk vækst

Forsiden lige nu

Rokkedahl-chef skifter kyllinger ud med laks

Den tidligere 3-Stjernet-chef Anders Laursen, som siden 2016 har været til at etablere kyllingebrandet Rokkedahl i dansk detail, skifter nu til laksebranchen og et job som kommerciel direktør i en dansk milliardkoncern.

Avis: Løkke fik ferieophold af kendt kvotekonge

Ifølge Ekstra Bladet fik statsminister Lars Løkke Rasmussen i 2016 et ferieophold i et hus i Skagen ejet af fiskeren John-Anker Hametner Larsen. Han er kendt som en af landets største fiskere samt stor bidragyder til Løkkes fond.

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier