FødevareWatch

Fynsk startup fik afgørende hjælp i udviklingsprogram

Som del af startup-miljøet kan man hurtigt blive koblet af på nogle af de mange udfordringer, det er vigtigt at forholde sig til, når ideen er der, men ekstern rådgivning kan være for dyr. Hos fynske Holy Bean valgte ide-kvinden Sine Klejs Gren at søge hjælp i det lokale væksthus.

Foto: LARS SKAANING/Ritzau Scanpix

Når man rører daglig drift og fremtidig udvikling sammen i en gryde, og samtidig tilsætter lovkrav og iværksætterånd, så ender man op med noget, der potentielt kan være en giftig cocktail for både helbred og startupvirksomhed.

I Væksthus Syddanmark forsøger man med udviklingsprogrammet Spirende Fødevareoplevelser at hjælpe små og mellemstore fødevareproducenter igennem et strategisk vækstforløb, der kan gøre dem mere klar på mødet med virkeligheden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Barkoncern: Branchen er økonomisk underdrejet

I Rekom har man ovenpå onsdagens pressemøde og dertilhørende restriktioner svært ved at forstå, hvorfor det netop er nattelivsbranchen, der skal holde igen. "Det er ikke vores målgruppe - de 18 til 40 årige, der ligger højest i statistikkerne over smittede," siger koncernens politiske direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier