Bobler, tatar og hummer er blevet festivalmenu

Gourmetmaden har fundet vej til Bøgeskoven. Ekspert peger på et nyt festivalideal, hvor der ikke længere er et loft for luksussen.
René Gam Andersen og Tine Krogh Madsen er vante gæster til Smukfest. Og traditionen er, at de starter med at gå ud at spise. | Foto: Laura Krogh
René Gam Andersen og Tine Krogh Madsen er vante gæster til Smukfest. Og traditionen er, at de starter med at gå ud at spise. | Foto: Laura Krogh
AF IDA DENGSØE

Den kolde rosé er hældt op i de første glas, og champagneflaskerne ligger og smelter is i store bowler. Det lyder ikke som en scene fra en festival – men på Smukfest er det.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også