FødevareWatch

Bobler, tatar og hummer er blevet festivalmenu

Gourmetmaden har fundet vej til Bøgeskoven. Ekspert peger på et nyt festivalideal, hvor der ikke længere er et loft for luksussen.

René Gam Andersen og Tine Krogh Madsen er vante gæster til Smukfest. Og traditionen er, at de starter med at gå ud at spise. | Foto: Laura Krogh

Den kolde rosé er hældt op i de første glas, og champagneflaskerne ligger og smelter is i store bowler. Det lyder ikke som en scene fra en festival – men på Smukfest er det.

Tine Krogh Madsen og René Gam Andersen er lige nået gennem pighvarren på Kähler Smuk Dining.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier