FødevareWatch

Iværksættere bag økologisk grøntsagssodavand vil vinde hyldeplads

Den fynske startup Garden Theory, der producerer økologisk grøntsagssodavand, har netop fået statens Ø-mærke. Dermed er selskabet klar til at kæmpe for hyldeplads.

Foto: PR-foto

Den fynske startup Garden Theory, der producerer økologisk grøntsagssodavand, har netop fået statens Ø-mærke. Dermed er selskabet klar til at kæmpe for hyldeplads.

Det skriver Udvikling Fyn i en pressemeddelelse.

"Fra et par unge piger med en skæv og innovativ idé til en meget seriøs startup virksomhed, der er godt på vej ud på hylderne i Danmark med et produkt, som også har stort internationalt potentiale, og hvor produktudviklingen har været taget meget alvorligt helt fra start," siger forretningschef i Food Fyn, Mads Asbild.

I foråret 2017 lancerede Food Fyn sammen med Kold College den fynske Startup Hub for iværksættere inden for fødevarebranchen. Garden Theory var den første virksomhed, som blev en del af projektet.

Garden Theory er stiftet af Julie Grønhøj Carlsen og Josefine Gervang Heimburger.

Innovationsfonden tager 10 iværksættere med på festival

Nyt Capnova-råd skal føre til flere fødevareinvesteringer

Iværksætter har kurs mod Nordens største detailkæder med kødfri kylling

Forsiden lige nu

Sådan er Them Andelsmejeri kommet i gang med det kinesiske marked

Kinesernes skepsis over for den lokale fødevaresikkerhed har fået Them Andelsmejeri til at se mod Asien. Mejeriet har indgået en alliance med en dansk kender af det kinesiske marked og har nu eget kontor i Shanghai. Med direktørens ord har mejeriet "en mærkbar omsætning" i Kina.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier