Lille mexicansk nød skal indtage Europa

Et tysk selskab er i færd med at bringe den ret ukendte mexicanske nøddetype chuta til Europa som en vigtig ingrediens i bevægelsen hen imod en mere plantebaseret kost.
Foto: JatroSolutions/PR
Foto: JatroSolutions/PR

Den lidet kendte mexicanske nød "chuta" rummer en sund olie og har et højt proteinindhold. Derfor har det tyske selskab JatroSolutions i Stuttgart planer om at bringe den ind på markedet i Europa, hvor den vil passe som fod i hose med bevægelsen henimod at anvende mere planteprotein i fødevaresektoren, skriver branchemediet foodnavigator.com.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også