FødevareWatch

Klokken på Hjem-Is' biler vækker vrede

Hjem-Is-klokken på salgsbilerne er ikke kun et hyggeligt bidrag på villavejene i Danmark. En hundeejer er på vegne af sin hund gået til Færdselsstyrelsen for at få stoppet en del af klokkebrugen, som ikke er lovlig.

Foto: Rikke Madsen/Polfoto/Arkiv

Lyden af Hjem-Is-bilens klokke kan få mange op af terassestolen i disse varme ferieuger, men mens de fleste reagerer på lysten til en kold is, farer folkepensionisten Jens Fahrendorff fra Ikast op af en lidt anden grund.

Ifølge TV2 Midtvest skræmmer klokken hans hund i en sådan grad, at han har taget kontakt til Færdselsstyrelsen for der at finde ud af, at det er brud på reglerne, når Hjem-Is-bilerne bruger den velkendte klokke, mens bilen ruller gennem kvarterne. Herefter har folkepensionisten taget kontakt til Midt- og Vestjyllands Politi, der også godt kan se, at der er tale om et lovbrud.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier