FødevareWatch

Givesco-resultat slået i småstykker af nedskrivninger og dyre råvarer

Efter massive overskud i mange år leverede den fondsejede og familiedrevne Givesco-koncern i 2017 det ringeste resultat siden 2011. Virksomheden med store aktiviteter inden for kager og slik fortsætter væksten, men på bundlinjen manglede der 469 mio. kr. i forhold til året før.

Foto: /ritzau/Rune Pedersen

I årene fra 2012 til 2016 formåede Give-familien Eskildsen at lande overskud i Givesco-koncernen for samlet 1,65 mia. kr. Men den lange række af overskud fik i 2017 et stort skud for boven, da den fødevaredominerede koncern indkasserede det første underskud siden 2011.

Godt nok var det kun på 357.000 kr., men det røde tal står i skarp kontrast til de seneste års fortælling om det investeringsglade og fondsejede familieforetagende, som ud over øverste direktør Erling Eskildsen også har Allan, Klaus og Kenneth Skov Eskildsen som del af ejerkreds og ledelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier