FødevareWatch

Tomatkonge laver ketchup af kasserede tomater

Tomatproducenten Alfred Pedersen & Søn vil minimere sit madspild, og i stedet for at kyle overmodne og uensartede tomater ud kommes de nu på egne ketchupflasker.

Foto: Alfred Pedersen & Søn/PR

De høje temperaturer og mange dage med høj sol over drivhusene er godt for tomatavlerne i fynske Alfred Petersen & Søn, men i halen på de mange tomater, der kan sælges i detailhandlen, følger også rigtig mange deforme og overskydende tomater, som normalt ryger ud til højre.

Indtil nu, for producenten har i samarbejde med Salling Group og organisationen Stop Spild af Mad udviklet en ketchup baseret på de kasserede tomater, og fra i dag kan forbrugerne finde tomatkongens nye produkt i Føtex og Bilka-butikker.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier