Tomatkonge laver ketchup af kasserede tomater

Tomatproducenten Alfred Pedersen & Søn vil minimere sit madspild, og i stedet for at kyle overmodne og uensartede tomater ud kommes de nu på egne ketchupflasker.
Foto: Alfred Pedersen & Søn/PR
Foto: Alfred Pedersen & Søn/PR

De høje temperaturer og mange dage med høj sol over drivhusene er godt for tomatavlerne i fynske Alfred Petersen & Søn, men i halen på de mange tomater, der kan sælges i detailhandlen, følger også rigtig mange deforme og overskydende tomater, som normalt ryger ud til højre.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også