FødevareWatch

Arla udpeger afløser til ny Dagrofa-topchef

I halen på at Tomas Pietrangeli er blevet udpeget som ny koncernchef i Dagrofa, har Arla udnævnt en ny øverste chef for den britiske forretning.

Foto: Jyllands-Posten/Polfoto

Som naturlig konsekvens af, at Tomas Pietrangeli har ja til jobbet som Dagrofa-topchef stopper hans arbejde i mejerikoncernen.

Af en meddelelse fra Arla fremgår det, at afløseren i den britiske forretning, hvor Tomas Pietrangeli i dag har ansvaret, bliver den britiske salgschef Ash Amirahmadi.

Ash Amirahmadi har været i Arla Foods siden 2004, hvor han kom til fra Unilever. Han blev chef for salg i Arla Foods UK i 2016, hvor han i dag er ansvarlig for forholdet til de britiske kunder samt globalt ansvarlig for Walmart og Tesco, skriver koncernen.

arla uk.jpg

Inden han påtog sig sin nuværende rolle var Ash Amirahmadi chef for MedlemsService i Storbritannien i fem år. I samarbejde med de 2400 britiske andelshavere var han blandt andet med i arbejdet med fusionen med Milk Link i 2012, hvor 1300 britiske andelshavere blev en del af andelsselskabet.

"Ash har været med til at transformere vores britiske forretning over det seneste årti, og han har en dyb forståelse for den britiske mejerisektor og de forbrugertrends, der rummer vækstmuligheder. Over de seneste år har han stået i spidsen for udviklingen af vores strategier for kategorivækst i tæt samarbejde med vores kunder. Jeg vil gerne ønske Ash tillykke med jobbet, og jeg ser frem til at arbejde endnu tættere sammen med ham i hans nye rolle," udtaler Peter Giørtz-Carlsen, chef for Arlas europæiske forretning, om den nye mand i det britiske topjob.

Ash Amirahmadi er uddannet ingeniør fra Nottingham Universitet. Han tiltræder i den nye rolle 1. juli 2018.

Tomas Pietrangeli har sidste arbejdsdag den 30. juni 2018, og Peter Giørtz-Carlsen, der er chef for Arlas europæiske forretning, siger om afskeden med Tomas Pietrangeli:

"Vi vil gerne takke Tomas for hans tid i Arla Foods og det store arbejde, han sammen med sit team har gjort for at opbygge vores stærke position i Storbritannien og accelerere væksten af vores brands Lurpak, Anchor, Arla og Castello. Tomas har også spillet en vigtig rolle i at repræsentere den britiske mejeriindustri og sikre, at politikere og mange andre interessenter fuldt ud forstår vigtigheden af en stærk mejerisektor i Storbritannien efter Brexit. Vi ønsker ham alt det bedste i det nye job."

Derfor valgte Dagrofa Arla-direktør til toppost

Dagrofa kaprer ny topchef i Arla

Arla jagter milepæl i Storbritannien

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier