FødevareWatch

Bagernes indkøber vil have klar skillelinje til supermarkeder

Danske håndværksbagere "fik et ordentligt hak i tuden" af detailkædernes bake-off, men det er ved at vende nu, siger adm. direktør for salgsorganisationen Bäko Danmark. Han ser kæden Lagkagehuset som et pragteksempel på, hvordan forretning, bageri og forandring kan forenes.

Foto: Peter Hove Olesen/Polfoto/Arkiv

Der er blevet længere og længere mellem bagermestrene i det danske landskab, hvor antallet over de seneste 10 år faldet fra omkring 700 til at have stabiliseret sig på ca. 430 ifølge Poul-Erik Pedersen, adm. direktør i Bäko Danmark.

"Frit fra leveren, så har den danske håndværksbager ikke gjort, som han skulle. Mange har ikke fornyet sig og samtidigt givet for meget for råvarerne for 10 år siden. Så branchen fik et ordentligt hak i tuden, da discountkæderne begyndte med friskbagt brød," siger han.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier