FødevareWatch

Cees de Jong: Jeg har fået voksne mænd til at græde

Den hollandske topchef takker af efter fem år i Chr. Hansen – en virksomhed han har ledet ud fra sine egne klare principper om "brutal ærlighed", integritet og "ekstrem transparens". Han har masser af gode råd til sin efterfølger, men kun ét han vil dele med omverdenen, fortæller han i interview med FødevareWatch.

Cees de Jong, som i fem år har været den adm. direktør i ingrediens- Chr. Hansen, fratræder fra d. 31 maj. Han skal tilbage til Holland for at genforenes med sin kone. | Foto: Charlotte De La Fuente

I telefonen lyder han rar, og ler hjerteligt på de rigtige tidspunkter. Men Cees de Jong gør mellem linjerne opmærksom på, at man ikke skal tage fejl. Den afgående Chr. Hansen-direktør dyrker princippet om "brutal ærlighed" i sin ledelse, og han foretrækker først at blande sig i detaljer, når han fornemmer tingene er på vej i den forkerte retning.

"En af de ting der altid har hjulpet mig som leder er ekstrem ærlighed og transparens. De værdier, samt min integritet, er det der driver mig," lyder det fra Cees de Jong, der tilføjer, at han af samme grund arbejder godt sammen med sin bestyrelsesformand, Ole Andersen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier