Visioner om ny nordvestjysk fødevareklynge lagt frem

Under visionen "Food Cluster Thy" har Thy Erhvervsforum planer om at blive en katalysator for områdets fødevarevirksomheder.
Nicolaj Nicolajsen, økologisk landmand og indehaver af Thy Whisky, er en af de lokale virksomheder som vil kunne have gavn af et nyt lokalt klyngesamarbejde.
Nicolaj Nicolajsen, økologisk landmand og indehaver af Thy Whisky, er en af de lokale virksomheder som vil kunne have gavn af et nyt lokalt klyngesamarbejde.

Der sker ifølge Thy Erhvervsforum så meget på fødevarefronten i det nordvestlige hjørne af Danmarkskortet, at der er plads til et nyt klyngesamarbejde.

Ifølge Nordjyske.dk fremlagde Thy Erhvervsforum torsdag aften sine planer om, at foreningen i fremtiden skal være katalysator for et klyngesamarbejde omkring fødevareproduktion, forædling og salg.

Whiskyguru roser Thy-bondes gyldne dråber

Ifølge avisen stillede formand for Thy Erhvervsforum, Lars Torrild, blandt andet et åbent spørgsmål om det i Thy er muligt at skabe fødevarernes Silicon Valley. Det fremgår af avisen ikke, hvordan den videre plan for klyngesamarbejdet skal forløbe.

Landbrug: Eksport af fødevarer sætter rekord med grise i toppen

Usædvanlig konstellation bag bemærkelsesværdigt erhvervsudspil

Ny strategi skal fremtidssikre fødevarebranchen

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også