Ny strategi skal fremtidssikre fødevarebranchen

Skal den danske fødevareklynge bevare sin konkurrenceevne og styrkeposition på det globale marked, kræver det ifølge branchen selv, at der kommer et øget fokus på forskning og innovation.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
AF NANA ELVING HANSEN

Det går godt i den danske fødevareklynge. Danske grise, mejeriprodukter, enzymer, fødevareteknologier og deslige udgør en fjerdedel af den samlede danske eksport, og fødevareklyngen har udsigt til at opnå eksportrekord i 2017. Men skal det fortsat være sådan, kræver det et øget fokus på forskning og innovation i branchen. Sådan lyder budskabet fra Landbrug & Fødevarer, DI Fødevarer og 10 af de største virksomheder i fødevareklyngen, som i september præsenterede en ny forskningsstrategi.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også