Største britiske restaurantkæder taber penge

Højere personaleomkostninger og en overmætning af markedet betyder, at en stor del af de største restaurantkæder i Storbritannien nu laver underskud.
Tv-kokken Jamie Olivers italienske kæde "Jamie's Italian" er blandt de kæder, der har det svært. | Foto: Chris Young/AP/POLFOTO/arkiv
Tv-kokken Jamie Olivers italienske kæde "Jamie's Italian" er blandt de kæder, der har det svært. | Foto: Chris Young/AP/POLFOTO/arkiv

En tredjedel af de 100 største restaurantkæder i Storbritannien laver underskud. Det er en stigning på 75 pct. over det seneste år, viser en ny undersøgelse foretaget af revisionsselskabet UHY Hacker Young.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også