FødevareWatch

Rigmands burgerkæde lukker

Lars Seier vinker farvel til burgerkæden Juicy Burger, der samtidig drejer nøglen om. Hvad der skal ske med selskabet bag er uvist.

Foto: MIRIAM DALSGAARD/Ritzau

"Ja I har hørt rigtigt. Rygterne er sande. Vi lukker Juicy." Sådan skriver den københavnske burgerrestaurant Juicy Burger på sin Facebook-side.

Juicy Burger har fået meget omtale, siden rigmanden Lars Seier, særligt kendt for at være med til at stifte Saxo Bank, købte sig ind i forretningen i 2015. Dengang var ambitionen at erobre lidt af markedet fra McDonalds og åbne 10 nye restauranter inden for de første par år.

Sådan er det dog langt fra gået, og i det seneste regnskab fra 2016 tabte Juicy B, som kæden nu hedder, fire millioner og egenkapitalen svandt ind fra 2,5 mio. kr. til 1,5 mio. kr., skriver Berlingske Business.

Tirsdag aften oplyste Lars Seier på sin Facebook-profil, at han har solgt sin andel i burgerkæden Juicy B til Valdimar Geir Halldórsson, der er driftsdirektør. Hvad der skal ske med selskabet er endnu uvist.

"Selvom det er den bedste burger, jeg har nogensinde smagt, må jeg erkende, at det ikke er lykkedes at få udviklet og skaleret JuicyB på den måde, vi havde håbet og forventet, og derfor vil jeg hellere fokusere på mine øvrige aktiviteter i restaurationsbranchen," skrev Lars Seier tirsdag aften.

Lars Seier er bl.a. medejer af Genranium, der har tre Michelin-stjerner.

Smarte burgerbarer myldrer frem - McDonalds jubler

Lars Seier vipper kendt kok af direktørpinden i burgerkæde

Saxo Bank-rigmand investerer i ny restaurant

Seier tror stadig på i tabsgivende burgerkæde

Forsiden lige nu

Brexit-pendulet svinger konstant hos Arla-chef

Afklaring er der ikke kommet mere af, når det kommer til brexit og følgerne af briternes EU-exit, og Arla-chef Peter Giørtz-Carlsen er både bekymret og positiv omkring den uvisse situation, der kan få store følger for 2600 danske ansatte.

Bøfkonge: Mange danske spisesteder vil bukke under

Interview: Chefen for familieselskabet bag kæden A Hereford Beefstouw vurderer, at antallet af danske restauranter er for højt - også i et voksende marked. Han spår samtidig, at vegetar- og veganerbølgen kan presse bøfhusene.

Danske afgiftslettelser flytter ikke på grænsehandel

Det har ikke haft nævneværdig effekt på grænsehandelen, at regeringen efter nytår droppede eller sænkede afgifterne på en lang række fødevarer. Grænsehandlen fortsætter ufortrødent, lyder det fra de tre største grænsebutikker.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier