FødevareWatch

Lars Seier vipper kendt kok af direktørpinden i burgerkæde

I fremtiden er det ikke længere den tidligere tv-kok Henrik Boserup, der skal lede burgerkæden Juicy B, som han ellers selv var med til at starte, inden rigmanden Lars Seier kom ombord.

Henrik Boserup (th.) skal ikke længere være direktør i den burgerkæde, som han selv har været med til at starte. Foto: MIRIAM DALSGAARD/Ritzau

Storinvestor Lars Seier, der var med til at grundlægge Saxo Bank, og som ejer majoriteten i burgerkæden Juicy B, har fundet en ny mand til posten som direktør i selskabet.

Ifølge Berlingske Business betyder det farvel til kædens ophavsmand Henrik Boserup, og i stedet et goddag til Valdimar Geir Halldórsson, der tidligere har været del af ledelsteamet i burgerkæden Tommis Burger Joint, der har restauranter i København, Lyngby og Aarhus.

"Det drejer sig om at have det rigtige team, og Henrik (Boserup, red.) skal i stedet bruge energi på de områder, han brænder for. Han skal udvikle menukortet, og han står stadig for produktionen af de ting, vi sælger," siger Lars Seier til avisen.

Lars Seier har ikke helt set det tempo i udrulningen af Juicy Burger-konceptet, som han ellers annoncerede, da han i 2015 købte sig ind og bekendtgjorde, at målet var at åbne omkring 10 restauranter inden for et par år. Siden er det kun blevet til to københavnske restauranter med en tredje på trapperne.

Det seneste regnskab for 2016 viser, at selskabet sidste år tabte fire mio. kr. på bundlinjen, samtidig faldt egenkapitalen fra 2,5 til 1,5 mio. kr.

Seier tror stadig på i tabsgivende burgerkæde

Københavnsk burgerkrig har spredt sig til hele landet

Saxo-stifters nye minikapitalfond skal investere i fødevarer

Saxo-rigmand køber sig ind i stjerne-koks burgerkæde

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier