FødevareWatch

Innovationsfonden tager 10 iværksættere med på festival

I det som folkene bag beteger som et unikt "laboratorium", kan 10 udvalgte iværksættere til efteråret få deres produkter sat på prøve blandt 30.000 festivaldeltagerne.

Peter Høngaard Andersen, direktør for Danmarks Innovationsfond
Peter Høngaard Andersen, direktør i Innovationsfonden.

10 udvalgte iværksættere får til efteråret mulighed for at få afprøvet såvel produkter som prissætning, når de på Food Festival i Aarhus, inviterer de omkring 30.000 festivalgængere til at komme med feedback.

Bag ideen står Innovationsfonden, Future Food Innovation, Food Festival og Region Midtjylland, og de vil sammen sætte fokus på iværksætteri i fødevaresektoren.

"Med dette initiativ ønsker vi at sætte fokus på nogle af de udfordringer, som fødevareiværksættere står med – samtidig med, at de får unik viden retur, der kan underbygge deres forretning. I Innovationsfonden har vi ikke kun fokus på at investere i fødevareiværksættere, men også i at de får succes," udtaler Peter Høngaard Andersen, direktør i Innovationsfonden.

Der kommer i løbet af foråret mere information om, hvordan de 10 konkrete virksomheder udvælges. Food Festival afholdes fra 7. til 9. september 2018 i Aarhus.

Millionstøtte til to danske start-ups

Kødgigant investerer i laboratoriekød

Unikke partnerskaber er guld værd for Coop

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier