FødevareWatch

Dr Oetker Danmark får ny direktør

Der er rokering på direktionsgangen hos Dr. Oetker i Norden. Adm. direktør for den danske forretning, Georg Heerdegen Parsbo, overlader posten til den nuværende direktør for Dr. Oetker Norge, Øystein Bu. 

Foto: PR

Efter 15 år med Georg Heerdegen Parsbo i spidsen for Dr. Oetker Danmark, overtages posten nu af den nuværende direktør for Dr. Oetker Norge, Øystein Bu.

Det skriver selskabet i en meddelelse.

Øystein Bu overtager den dobbelte direktørpost pr. 1. marts 2018, og får ifølge meddelelsen ansvaret for begge lande fremover. Her skal han stå for den daglige ledelse af Dr. Oetker i både Danmark og Norge.

"Der er ingen tvivl om at Georg har gjort et fantastisk stykke arbejde på det danske marked, og nu glæder jeg mig til selv at tilføje et par af mine norske ingredienser til opskriften," siger Øystein Bu.

Adm. direktør for Dr. Oetker Danmark, Georg Heerdegen Parsbo, rykker videre internt i koncernen til en stilling som direktør for Dr. Oetker i UK. Her får han ansvaret for en pizzafabrik og mere end 500 medarbejdere.

Øystein Bu, den nye direktør for den danske gren af selskabet, begyndte sin karriere i USA som indkøber for Foleys Department Stores, der i dag er en del af Macys. Siden har han bestredet forskellige stillinger inden for branchen som bl.a. som direktør i Orkla Foods for Kims Norge, og gennem de seneste 12 år har han været adm. direktør i Dr. Oekter Norge.

"Branchen har udviklet sig til en magtkamp"

Dr. Oetker smører et ekstra lag på toppen i Danmark

Dr. Oetker køber konditorfirma

Frysepizzaens doktor snupper en større del af kagen

Pizzaburgeren er Dr. Oetkers adgangsbillet til de unges hjem

Mere fra FødevareWatch

Brancheforening får ny formand

De 50 medlemmer i brancheforeningen for plantebaserede fødevarer, Plantebranchen, får ny formand, der nok er kendt af de fleste i den sfære.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier