FødevareWatch

Dansk Supermarked på vej med fire nye burgerrestauranter

Detailkoncernen har efter lanceringen af 12 udgaver af den amerikanske burgerkæde Carl's Jr. planer om at åbne yderligere fire før sommer.

Foto: E.J. Flynn/AP

Det går så godt for salget af burgere i Carl's Jr.-restauranterne, at rettighedshaverne i Dansk Supermarked Group har planer om at tilføje yderligere fire restauranter til porteføljen, som i dag tæller 12 burgerrestauranter.

I en meddelelse skriver detailkoncernen, at der er sat adresse på fire kommende restauranter, og at de som de øvrige vil blive i forbindelse med et Bilka-hypermarked eller tæt på motorvejsafkørsler, butiksstrøg og i større shoppingcentre. De nye restauranter kommer til at ligge i Randers, Slagelse, Nyborg og Holbæk.

"Det er meget vigtigt for os, at de ligger på en super attraktiv placering. Alene det, at vi har 18 Bilka'er og en 19. på vej, gør, at vi ser mange muligheder for at åbne nye restauranter, derudover er vi altid på udkig efter nye og spændende placeringer til Carl's Jr.," udtaler Michael Hald, Head of Franchise i Dansk Supermarked Group.

Sidste år åbnede koncernen seks restauranter, og med åbningen af de fire nye restauranter, som alle skal være klar til åbning på denne side af sommeren, skal der bruges yderligere 140 nye medarbejdere.

"Vi glæder os til at byde velkommen til nye, dygtige kolleger, som brænder for at give gæsterne den gode service og kvalitet, som Carl's Jr. er kendt for. For at kunne være klar til åbningerne er vi allerede i fuld gang med at rekruttere nye medarbejdere. Der er dog stadig masser af muligheder for at kunne nå at være med," siger Charlotte Holm, HR-chef for Salling og Franchise i Dansk Supermarked Group.

Forbrugerne gafler løs på indkøbsturen Kommer der en afgift på kød?

Det tror flere store investorer

McDonald's og Burger King får kamp til stregen af Dansk Supermarked

Amerikanske kæder starter burgerkrig i Danmark

Aarhusiansk Bilka byder en ægte amerikaner indenfor

Mere fra FødevareWatch

Fazer relancerer ikonisk slikkepind

Et lille år efter at den finske slikproducent Fazer trak stikket på sin kendte Dumle-slikkepind på grund af produktionsudfordringer, har den igen kurs mod hylderne.

Aldi dropper kontrakt med Deliveroo

Den tyske discountkæde har i kølvandet på ny branchedata, hvor kunderne er vendt tilbage til gamle indkøbsvaner, valgt at stoppe leveringsaftale med Deliveroo.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier