FødevareWatch

ISS indgår stor femårig aftale med stort europæisk fødevareselskab

ISS har vundet en stor kontrakt, der løber fem år og vil beskæftige mere end 2000 medarbejdere på tværs af 20 lande i Europa i kontraktens løbetid.

Foto: ISS PR-foto

Serviceselskabet ISS har fået sat de sidste underskrifter på en kontrakt med "et stort internationalt selskab".

Selskabet, som ISS ikke sætter navn på, driver forretning i føde- og drikkevareindustrien, og kontrakten lyder på fem år og vil beskæftige mere end 2000 medarbejdere på tværs af 20 lande i Europa i kontraktens løbetid, oplyser det danske selskab.

I forbindelse med aftalen skal ISS levere bygningsservices på kontorer, lagre og produktionsfaciliteter i de 20 lande. I alt er der tale om mere end 280 bygninger, der skal serviceres.

Kontrakten starter i februar i år, og her fra vil samarbejdet mellem de to parter blive udbygget gennem hele 2018, fortæller ISS.

"Vi er meget begejstrede for at indgå i dette partnerskab. Under denne strategiske og langsigtede aftale vil vi arbejde tæt sammen med vores kunde," siger Martin Gaarn Thomsen, der er driftsdirektør hos ISS, i en meddelelse.

ISS vil lede voksende milliardmarked for kantinemad

ISS-chef spår stor fremtid for plantebaseret kost i kantinerne

ISS-kantiner er ramt af æggeskandalen

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier