FødevareWatch

ISS-chef spår stor fremtid for plantebaseret kost i kantinerne

Den store cateringkoncern ISS følger nøje nye tendenser i fødevarebranchen og arbejder målrettet på at implementere dem i sine 200 danske kantiner.

Foto: ISS PR-foto

Hvordan holder man en kantine spændende, varieret og i vatter med tidens tendenser?

Netop det spørgsmål er et afgørende konkurrenceparameter i det store marked for kantiner i Danmark, som i 2016 omsatte for samlet 8,7 mia. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier