Personalehungrende restauranter får nu hjælp af Claus Meyer

Den entreprenante restauratør har købt sig ind i personaleportal for restauranter.
Restaurations- og cateringbranchen er afhængig af gode, serviceorienterede medarbejdere, og det gælder også afløsere og freelancere, lyder det fra Meyer-Koncernen. | Foto: Arkivfoto: Casper Dalhoff
Restaurations- og cateringbranchen er afhængig af gode, serviceorienterede medarbejdere, og det gælder også afløsere og freelancere, lyder det fra Meyer-Koncernen. | Foto: Arkivfoto: Casper Dalhoff
AF RASMUS ERIKSEN

Frustrerede restauranter i personalemangel får nu en hjælpende hånd fra en erfaren herre i branchen.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også