FødevareWatch

Personalehungrende restauranter får nu hjælp af Claus Meyer

Den entreprenante restauratør har købt sig ind i personaleportal for restauranter.

Restaurations- og cateringbranchen er afhængig af gode, serviceorienterede medarbejdere, og det gælder også afløsere og freelancere, lyder det fra Meyer-Koncernen. | Foto: Arkivfoto: Casper Dalhoff

Frustrerede restauranter i personalemangel får nu en hjælpende hånd fra en erfaren herre i branchen.

Det sker, efter at restauratør og kok Claus Meyer har købt sig ind i den danske virksomhed Chabber, der har skabt en innovativ onlineplatform, som formidler kontakten mellem restauranter og tjenere samt kokke, der arbejder freelance.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ketchupeffekt redder resultatet hos kæmpen Euro Cater

Den nordjyske Euro Cater-koncern, der omsætter for over 8 mia. kr., har igen haft et svært og coronapåvirket regnskabsår. Samlet blev det dog til et positivt resultat i et år, hvor store nedgange blev afløst af store opture, siger økonomidirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier