FødevareWatch

Kokkefærdigheder skal give Meyers succes på måltidskassemarkedet

Efter en længere testperiode har Løgismose Meyers-koncernen meldt sin ankomst i det voksende marked for måltidskasser. Vejen til en forhåbentlig succes har et helt andet afsæt end mange af de øvrige spillere.

Carl Johan Paulsen (th.) er direktør for Meyers Køkken. | Foto: Thomas Mørch

Aarstiderne leverer de økologiske råvarer, Skagenfood har stort fokus på fisken, og Retnemt forsøger sig med en dedikeret convenience-satsning. Og så er der Løgismose Meyers, eller satset Meyers Madkasser om man vil.

"Vi har i koncernen samlet flere hundrede kokke – og det er med afsæt i disse kokkekompetencer, at vi kan sælge måltidskasser, som har stort fokus på smag, råvarer, konsistens og ikke mindst variation. Vi tror på, at det er gennem kokkene og deres gastronomiske niveau, at vi kan vække en begejstring hos forbrugerne," siger Carl Johan Paulsen, der leder Meyers Køkken i Løgismose Meyers og dermed også de omkring 50 kokke, som er direkte tilknyttet måltidskassearbejdet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier