200 fluer i kebabkøkkenet – og 17 grader varm laks i sushibarens køledisk

Med inspiration fra Norge får Fødevarestyrelsen et nyt våben mod snuskede pizzeriaer og butikker med sundhedsskadelig mad. De risikerer at blive lukket og få karantæne i et halvt år.
Foto: Gregers Tycho
Foto: Gregers Tycho
AF TEA KROGH SØRENSEN & MORTEN ZAHLE

Snavsede belægninger, indtørrede rester af falafel og pizzadej, laks til sushi opbevaret i et 17 grader varmt køleskab samt rådne og slatne grøntsager, som er sundhedsskadelige.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også