FødevareWatch

200 fluer i kebabkøkkenet – og 17 grader varm laks i sushibarens køledisk

Med inspiration fra Norge får Fødevarestyrelsen et nyt våben mod snuskede pizzeriaer og butikker med sundhedsskadelig mad. De risikerer at blive lukket og få karantæne i et halvt år.

Foto: Gregers Tycho

Snavsede belægninger, indtørrede rester af falafel og pizzadej, laks til sushi opbevaret i et 17 grader varmt køleskab samt rådne og slatne grøntsager, som er sundhedsskadelige.

Der er masser af uappetitvækkende beskrivelser i Fødevarestyrelsens smileydatabase, som indeholder kontrolrapporter fra flere end 58.000 virksomheder, der sælger fødevarer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier