FødevareWatch

Wozniacki skal serve for State

Tidligere har folkene bag energidrikken State fået fodboldspilleren Christian Eriksen ind over projektet, hvor han nu også er medejer. I dag er Caroline Wozniacki præsenteret som frontfigur og medejer.

Zhang Wei/AP/Polfoto/Arkiv
Foto: Zhang Wei/AP/Polfoto/Arkiv

Tennisspilleren Caroline Wozniacki skal som del af en femårig aftale fremover agere frontkvinde for energidrikken State.

Det fremgår af en meddelelse, som State har udsendt mandag morgen.

Pladsen som frontfigur kommer hun formodentlig til at dele med fodboldlandsholdsspilleren Christian Eriksen, der også er medejer i selskabet bag drikken.

Ifølge Børsen er Caroline Wozniacki som del af aftalen blevet medejer af State-selskabet.

"Caroline Wozniacki er uden tvivl den største tennisspiller, Danmark nogensinde har haft og at have hende med på holdet, er intet mindre en fantastisk. Hun har befundet sig i den absolutte tenniselite i de sidste 10 år, hun er et internationalt ikon og hendes arbejdsdisciplin og vinderinstinkt er værdier, som vi gerne vil forbindes med," siger State-direktør Jon Andersen om samarbejdet.

I foråret rejste selskabet, der har solgt State-drikken i et par år et tocifret millionbeløb, og det skal blandt andet bruges til markedsføring i Danmark, Finland, Sverige og Norge i år. Næste år håber folkene bag drikken at lancere State i England, Tyskland, Frankrig og Benelux. I forbindelse med kapitaludvidelsen blev milliardær Erik Skjærbæk, som er storaktionær i Parken Sport & Entertainment, medejer af selskabet.

Caroline Wozniacki siger selv om aftalen:

"Når jeg går ind i et projekt er det meget vigtigt for mig, at jeg kan genkende mig selv i det. State er et unikt dansk produkt, som jeg kan stå 100 % inde for. Effekten, visionen og folkene bag produktet har taget mig med storm. Som mange ved, går jeg ikke på kompromis med min træning, min ernæring og mine partnerskaber. At kunne indgå i et så spændende samarbejde med de dygtigste iværksættere, eliteatleter og fagfolk var en mulighed, jeg ikke kunne sige nej til. Beslutningen om et partnerskab med State, var derfor ikke svær for mig."

Wozniacki indgår aftale med chokoladekoncern

Milliardær og Parken-aktionær skyder penge i energidrik

Kendte sportsfolk investerer i energidrik

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier