FødevareWatch

Wozniacki indgår aftale med chokoladekoncern

Caroline Wozniacki skal fremover være ambassadør for et traditionsrigt belgisk chokoladeselskab.

Foto: POLFOTO/AP Photo/Kathy Willens

Den danske tennisstjerne Caroline Woznicacki har indgået aftale om at være ambassadør for det gamle belgiske chokoladefirma Godiva.

Det skriver ekstrabladet.dk.

”Det er fantastisk. Jeg elsker chokolade, og jeg tror, det er den perfekte aftale til mig,” siger hun til Ekstra Bladet om aftalen.

Manager John Tobias mener, at aftalen er forholdsvist unik, eftersom Godiva angiveligt ikke er gået ind i den slags individuelle sponsorater. 

"Vi glæder os over at byde Caroline velkommen i Godiva-familien, og vi mener, at hun er det ideelle udtryk til vores brand - hun er livlig, har verdensklasse talent og en tiltrækningskraft, der rækker udover tennisbanen," siger adm. direktør i Godiva Mohamed Elsarky ifølge washingtonpost.com.

Belgiske Godiva blev grundlagt i 1926 af chocolatier Joseph Draps.

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier