FødevareWatch

Wozniacki indgår aftale med chokoladekoncern

Caroline Wozniacki skal fremover være ambassadør for et traditionsrigt belgisk chokoladeselskab.

Den danske tennisstjerne Caroline Woznicacki har indgået aftale om at være ambassadør for det gamle belgiske chokoladefirma Godiva.

Det skriver ekstrabladet.dk.

”Det er fantastisk. Jeg elsker chokolade, og jeg tror, det er den perfekte aftale til mig,” siger hun til Ekstra Bladet om aftalen.

Manager John Tobias mener, at aftalen er forholdsvist unik, eftersom Godiva angiveligt ikke er gået ind i den slags individuelle sponsorater.

"Vi glæder os over at byde Caroline velkommen i Godiva-familien, og vi mener, at hun er det ideelle udtryk til vores brand - hun er livlig, har verdensklasse talent og en tiltrækningskraft, der rækker udover tennisbanen," siger adm. direktør i Godiva Mohamed Elsarky ifølge washingtonpost.com.

Belgiske Godiva blev grundlagt i 1926 af chocolatier Joseph Draps.

Forsiden lige nu

Passioneret snackiværksætter giver slip på fødevarebranchen

"Jeg har bare set for mange både i restaurationsbranchen og fødevarebranchen, der brænder deres lys i begge ender – det er livet for kort til." Sådan lyder det fra iværksætter og stifter af Raw Snacks, Casper Vester, der har har sagt farvel til virksomheden og karrieren hidtil i fødevarebranchen. Nu vil han puste ud og lade fremtiden komme til ham.

Frokost.dk's udlandseventyr giver minus

Først skød konceptet skævt, men siden har direktøren for kantineleverandøren Frokost.dk fundet opskriften til indtoget på deres første marked i udlandet. Og nu mangler han så bare at overbevise de hollandske kunder om mulighederne.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier