FødevareWatch

Kendte sportsfolk investerer i energidrik

Det er lykkedes manden bag energidrikken State Drink at overbevise en stribe mere eller mindre prominente sportsfolk til at investere i virksomheden, der efter tre år oplever stor vækst.

Foto: Sebastian Buur Gunvald/Ritzau/Arkiv

Markedet for energidrik har oplevet stor fremgang over de seneste år, og der er i dag langt fra kun Red Bull og Cult, som bliver solgt i detailbutikkerne.

Ifølge Børsen oplever iværksætteren Jon Andersen voldsom efterspørgsel efter det energiprodukt, som han har arbejdet med i de seneste tre år under navnet State Drink. Blandt de 11 investorer, som man finder bag iværksætteren og energidrikken finder man sportspersonager som fodboldspiller Kris Stadsgaard og fysisk træner for landsholdet, Jens Bangsbo.

"Det er næppe nogen guldgrube, vi sidder på. Det er heller ikke derfor, jeg går ind i projektet. Det gør jeg, fordi produktet er interessant og har nogle spændende perspektiver," siger Jens Bangsbo, investor og medstifter i State Drink, til Børsen.

Udover de to fodboldfolk har Jon Andersen også fået tidligere Malaco-direktør Søren Bentsen ind i investorkredsen.

Ny Cult-chef vil bevare 'vildskaben'

7-Eleven udvider samarbejde med dansk donutkæde

Tabt agentur kostede for øl-importør

Dansk energidrik lander stor detailaftale 

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier