FødevareWatch

Vandkongens juicesats i tocifret millionunderskud

Et stort underskud er ikke noget problem, forsikrer Allan Feldt, der ejer juiceselskabet Seimei. Det minder om udviklingen i Aqua d'Or, siger mangemillionæren.

Foto: Lars Krabbe/Polfoto

Allan Feldt blev mangemillionær på at skabe og siden sælge kildevandsproducenten Aqua d'Or.

Den kendte erhvervsmand har siden skabt juiceselskabet Seimei, der sælger under brandet Wish. Indtil videre har selskabet ikke været en økonomisk succes, og siden begyndelsen af 2010 har det givet et samlet minus før skat på små 27 mio. kr.

Senest har det netop offentliggjorte regnskab for 2016 givet et underskud efter skat på 11,1 mio. kr., men det bekymrer ikke Allan Feldt.

Det siger han til Børsen.

"Vi skal nok hen i 2019, før der er overskud. Men underskuddene bekymrer mig ikke. Det minder faktisk om den udvikling, der var i Aqua d'Or i starten," siger Allan Feldt og fortsætter:

"Når alt nu er på plads, kan vi lave aftaler med detailkæder osv. Jeg vil tro, at det også på toplinjen vil gå, som det gik i Aqua d'Or. Om fem år omsætter vi nok for et sted omkring 150 mio. kr.," siger Allan Feldt.

Ny fabrik skal redde juicevirksomhed med ren samvittighed ud af sort hul

Kohberg-ejer køber sig ind i vandkongens juice-brand

Vandkonge vil omsætte for 300 mio på Lolland

Aqua d'or-stifter har nu helt forladt hjertebarnet

Forsiden lige nu

Her er de danske producenter bag Michelin-stjernerne

Det er ikke kun de mange kokke og restauranter, som skal sole sig i succesen fra Michelin-guiden, der mandag uddeler årets stjerner i Norden. På et nyt landkort får restaurantgæsterne mulighed for at se, hvilke producenter og leverandører, der har dyrket lilla blomkål og lavet kødet i lammetataren.

Udsigt til rekordproduktion af danske grise

Landmændenes produktion af smågrise ventes i år at stige til næsten 33 mio. - det højeste niveau nogensinde. En stor del af smågrisene eksporteres, men efter mange års fald er der også udsigt til svag vækst i slagtningerne i Danmark.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier