FødevareWatch

Aqua d'or-stifter har nu helt forladt hjertebarnet

Iværksætter og stifter Allan Feldt har næsten ti år efter, at han overlod hovedparten af kontrollen med hjertebarnet Aqua d'or forladt bestyrelsen. Det er vemodigt at sige farvel, siger han til FødevareWatch.

Foto: Lars Krabbe/Polfoto

Det var langt mere af nød end af lyst, da iværksætter Allan Feldt tilbage i 2006 bød Danone indenfor som medejer af Aqua d'or, og først overlod en del af aktierne og siden 90 pct. af selskabet til den franske fødevaremastodont.

"Da jeg solgte mine aktier og indgik i et partnerskab, skete det fordi, jeg dengang var gearet for voldsomt og væksten var så stor, at jeg ikke kunne følge med investeringstempoet. Jeg havde været rundt til alle dem, der var i den danske del af branchen uden at få lavet en aftale, men så ringede Danone. Det var sådan set det sidste skud i bøssen, og det lykkedes jo meget godt," siger Allan Feldt til FødevareWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

VALG 2022: Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier