Kæmpe fremgang hos Grønlands største restaurationsgruppe

Koncerter, events og øllanceringer har været med til at vende Heca Nuuk fra et solidt minus til et flot plus. Bag succesen ligger et hårdt arbejde med at ændre forbrugeradfærden, fortæller direktøren.
Nicolai Nissen, direktør for den grønlandske restaurationsgruppe Heca Nuuk. | Foto: Heca Nuuk
Nicolai Nissen, direktør for den grønlandske restaurationsgruppe Heca Nuuk. | Foto: Heca Nuuk

Restaurationsgruppen Heca er den største af sin art på Grønland. Selskabet ejer størstedelen af alle barer og restaurationer i hovedstaden Nuuk og driver herudover Bryghuset Godthåb, som er Grønlands største lokale producent af øl.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også