FødevareWatch

Manden med den (måske) vigtigste opgave i Carlsberg - han passer på bryggerens gyldne gær

PORTRÆT: Han ser bakterier overalt, men er ikke hypokonder. En smuk gærstamme resonerer i ham, men han er ikke brygger. Han er tværtimod manden, som passer på J.C. Jacobsen gyldne gær - Carlsbergs arv og overlevelsesværktøj.

Jochen Fürster, chef for forskningsenheden for gær og fermentering ved Carlsberg Laboratorium. Foto: Sacha Sennov

"Øl er lige efter vand, det bedste man kan drikke."

Det udsagn kunne bryggeren J.C. Jacobsen nok ikke være uenig i. Og det er ganske heldigt for manden bag ordene er Jochen Förster, også kendt som manden der passer på Carlsbergs gær, den berømte gyldne gær.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier