Manden med den (måske) vigtigste opgave i Carlsberg - han passer på bryggerens gyldne gær

PORTRÆT: Han ser bakterier overalt, men er ikke hypokonder. En smuk gærstamme resonerer i ham, men han er ikke brygger. Han er tværtimod manden, som passer på J.C. Jacobsen gyldne gær - Carlsbergs arv og overlevelsesværktøj.
Jochen Fürster, chef for forskningsenheden for gær og fermentering ved Carlsberg Laboratorium. | Foto: Sacha Sennov
Jochen Fürster, chef for forskningsenheden for gær og fermentering ved Carlsberg Laboratorium. | Foto: Sacha Sennov

"Øl er lige efter vand, det bedste man kan drikke."

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også