FødevareWatch

Når juice ikke bare er juice

VIRKSOMHEDSPORTRÆT: De synes selv, at deres produkt er genialt. Markant bedre en konkurrenternes. Men kan et fokus på bæredygtighed kompensere for dyre produktionsomkostninger? Det spørgsmål har FødevareWatch søgt svar på hos iværksætterdrengene fra Frankly Juice.

Foto: Frankly Juice

Frankly Juices kontor i Københavns Nordhavn er gemt bag et kaos af vej- og byggearbejde.

Her møder FødevareWatch Christian Seirsen og Christian Bowall, de to stiftere af Frankly Juice. Eller Crelle og Crelle, som de også bliver kaldt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier